Actie Hockeykrant

Hockeyblessure opgelopen?

Vraag een gratis consult aan

 • Deskundig advies door zorgspecialisten.
 • Specifieke ondersteuning voor jouw hockeyblessure.
 • Versnel je herstel en terugkeer naar het hockeyveld.

Wat houdt een gratis consult in?

Een gratis en vrijblijvend consult is een eerste intakegesprek waarin je al je vragen kunt stellen aan één van de deskundige zorgspecialisten. Je kunt met of zonder verwijzing bij onze zorgspecialist terecht.

Het consult is als volgt opgebouwd; je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie en je kunt lekker ontspannen zitten in de ruime wachtkamer. Daarna ga je samen met de zorgspecialist naar de consultkamer waar je alle tijd krijgt om uit te leggen wat je klacht en je wensen zijn. De zorgspecialist zal een screening en anamnese uitvoeren waarbij naar je zorgspecialist situatie wordt gekeken en zal daar een passend behandelplan voor maken. Dit plan wordt met je besproken. Ook kun je advies inwinnen of de behandeling voor een vergoeding in aanmerking zal komen. Na het consult is er gelegenheid om thuis na te denken of je het behandelplan wil opstarten.

De zorgspecialist van Embracing Sports nemen uitgebreid de tijd omdat goede voorlichting de basis is voor een geslaagd behandelproces.

Uw gratis consult

Vraagt u hier aan


  Veelgestelde vragen over het gratis consult

  Wat houdt een gratis consult in?

  Een gratis en vrijblijvend consult is een eerste intakegesprek waarin je al je vragen kunt stellen aan één van de deskundige specialisten.

  SCROLL UP