Embracingsports - Producten

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN 


Wat is Embracingsports
Embracingsports is gespecialiseerd is in het adviseren en aanmeten van (sport)braces.
Dit wordt gedaan onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut en tevens gipsmeester (BIG geregistreerd). Wij werken samen met diverse fysiotherapiepraktijken en de Bergman Kliniek.

Voor wie werkt Embracingsports
Embracingsports biedt artsen, fysio- en manueel therapeuten, sportcentra en ziekenhuizen de mogelijkheid hun cliƫnten door te verwijzen voor het aanmeten van een (sport)brace.
Uiteraard kunnen ook (top)sporters en recreanten hiervoor bij ons terecht.

Welke diensten verlenen jullie

Wij geven professionele en deskundige advies in de aanschaf en het gebruik van klacht-specifieke (sport)braces. Hierbij valt te denken aan, onder andere, knie-, enkel-, pols-, arm-, been- en/of rugbraces. Indien noodzakelijk wordt een brace zelfs op maat gemaakt zodat hij helemaal aan uw wensen en eisen wordt aangepast voor een optimaal draagcomfort en de juiste stabiliteit. Dit is uiteraard mede afhankelijk van uw doelstelling en/of klachten.

Kan ik met mijn verwijzing bij jullie terecht
Ja, wij verzorgen het gehele traject, van het aanmeten van de juiste orthese tot en met de vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Waarom (sport)braces
Indien er (ernstig) letsel is ontstaan kan een (sport)brace de stabiliserende en functionele taak van spieren en gewrichtsbanden ontlasten en stimuleren. Het gebruik van een (sport)brace kan repeterende klachten en mogelijk blijvend letsel voorkomen. Het voordeel van (sport)braces is dat deze gemakkelijk in gebruik, herbruikbaar en huidvriendelijk zijn. 

Wat voor type producten hebben jullie

Embracingsports heeft een uitgebreid assortiment (sport)braces tot haar beschikking van de diverse topmerken uitsluitend uit het A-segment. Denk bijvoorbeeld aan Donjoy, PUSH, Aircast, McDavid, Bauerfeind, BSN etc.
Wij hebben ook sport specifieke braces, zie hiervoor onze website bij sportgerelateerd

Hebben jullie nog meer producten
Wij verstrekken naast braces ook tapes, koelproducten, oefenmaterialen voor fysiotherapiepraktijken etc