Enkelbrace

Bij Embracing Sports ontdek je de perfecte enkelbrace voor optimale ondersteuning en stabiliteit, zodat je moeiteloos je dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren. Onze ruime collectie enkelbraces is speciaal ontworpen voor diverse enkelklachten, om stabiliteit te bevorderen, het herstel te versnellen en pijnklachten te verminderen.

Voordelen van enkelbraces van Embracing Sports

  • Optimale ondersteuning: Onze enkelbraces bieden stabiliteit en ondersteuning voor dagelijkse activiteiten, zelfs bij enkelklachten.
  • Versneld herstel: Het dragen van een enkelbrace bevordert het herstelproces bij enkelblessures, door het verminderen van belasting op het gebied en het stimuleren van gezonde bloedcirculatie.
  • Pijnverlichting: Enkelbraces kunnen verlichting bieden bij pijnklachten, zoals bij verstuikingen of andere enkele gerelateerde aandoeningen.
  • Bewegingsvrijheid: Onze enkelbraces zijn ontworpen om je natuurlijke bewegingsbereik minimaal te belemmeren, zodat je comfortabel kunt bewegen.
  • Preventie van blessures: Het gebruik van een enkelbrace kan blessures helpen voorkomen, vooral bij activiteiten die veel belasting op de enkels leggen, zoals sporten of fysieke arbeid.

Hoe weet ik welke enkelbrace ik nodig heb?

Voor het kiezen van de juiste enkelbrace die perfect bij jou past, bieden we twee handige opties. Gebruik onze klachtenwijzer of bekijk de opsomming van enkelklachten hieronder. Zo vind je gemakkelijk de ideale brace die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Indien je hulp nodig hebt, staan onze zorgspecialisten klaar om je verder te assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Enkele veelvoorkomende enkelklachten zijn:

  • Artrose / slijtage enkel
  • Gescheurde enkelbanden
  • Instabiliteit enkel
  • Achillespees klachten
  • Zwellingen enkelgewricht

Door onze zorgprofessionals geselecteerde enkelbraces

Het assortiment enkelbraces bevat verschillende enkel braces die optimaal zijn voor specifieke enkelklachten. Graag lichten we een aantal braces uit ons aanbod uit:

Wanneer moet je een enkelbrace dragen?

Een enkelbrace moet gedragen worden wanneer je last hebt van enkelinstabiliteit, enkelklachten, of enkelblessures. Het biedt de nodige ondersteuning en stabiliteit om dagelijkse activiteiten en sporten pijnloos uit te voeren en bevordert het herstelproces. Bij twijfel of voor persoonlijk advies, neem gerust contact op met onze zorgspecialisten.

Limiteert een enkelbrace mijn bewegingsvrijheid?

Nee, een enkelbrace beperkt je bewegingsvrijheid niet. Onze enkelbraces bieden ondersteuning en stabiliteit zonder je natuurlijke beweging te belemmeren. Het bevordert juist bewegingsvrijheid bij een enkelklacht.

Persoonlijk advies? Plan uw persoonlijke consult!

Voor een persoonlijke afmeting kunt u een afspraak maken met onze zorgspecialisten. Neem hiervoor contact met ons op, we zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 via 085 201 07 03.

Bestel je liever online je brace?

Kies eenvoudig de juiste enkelbrace in onze webshop. Gebruik de maattabel op de enkelbrace productpagina’s om uw maat nauwkeurig te bepalen voor het beste effect.

Veelgestelde vragen over enkelbraces

Wat is een enkelbrace?

Een enkelbrace is een medisch hulpmiddel dat de enkel ondersteunt en stabiliteit biedt. Het helpt blessures voorkomen, verlicht pijn en bevordert herstel.

Hoe werkt een enkelbrace?

Een enkelbrace biedt stabiliteit door compressie en bescherming. Ontdek hoe het helpt bij blessurepreventie en herstel na enkelklachten, zoals verstuikingen.

Lees meer over hoe werkt een enkelbrace?

Voor welke enkelklachten wordt een brace aanbevolen?

Een enkelbrace is aanbevolen bij verstuikingen, instabiliteit, tendinitis en blessurepreventie. Ontdek de veelzijdige ondersteuning bij diverse enkelklachten.

Lees meer over voor welke enkelklachten wordt een brace aanbevolen? 

Kan ik een enkelbrace tijdens het sporten dragen?

Ja, een enkelbrace is geschikt tijdens sporten. Kies het juiste type en houd rekening met de vereiste enkelbewegingen voor optimale ondersteuning.

Lees meer over kan ik een enkelbrace tijdens het sporten dragen?

SCROLL UP