Kniebrace

Bij Embracing Sports vind je de ideale kniebrace voor optimale ondersteuning en stabiliteit, waardoor je dagelijkse activiteiten zonder belemmeringen kunt uitvoeren. Ons uitgebreide assortiment kniebraces is speciaal ontworpen voor diverse knieklachten, om stabiliteit te bieden, herstel te versnellen en pijnklachten te verminderen.

Online je kneebrace kopen?

Knieklachten of knie instabiliteit kan je dagelijkse activiteiten erg belemmeren. Het gebruiken van een kniebrace kan dit verhelpen en herstel versnellen doordat een kniebrace ondersteuning en stabiliteit biedt. 

Bij Embracing Sports koop je kniebraces die:

  • Voor verschillende knieklachten dienen
  • Goede kwaliteit en hoogwaardig zijn 
  • Gekozen zijn door zorgspecialisten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde vragen over kniebraces

Wat is een kniebrace?

Een kniebrace, ook wel bekend als knieorthese, is een medisch hulpmiddel dat ondersteuning biedt aan het kniegewricht. Het dragen van een kniebrace wordt daarom bij knieklachten vaak aangeraden. Het helpt namelijk de stabiliteit te verbeteren, vermindert pijn en bevordert het herstel bij knieklachten.

Hoe werkt een kniebrace?

Een kniebrace werkt door het bieden van externe ondersteuning aan het kniegewricht, wat helpt om de stabiliteit te vergroten en bewegingen te controleren. Het kan de druk op beschadigde delen verminderen, pijn verminderen en het herstel bevorderen door het gewricht te ontlasten en een betere uitlijning te bevorderen. Een kniebrace kan helpen bij het voorkomen van verdere blessures en het terugkeren naar de gewenste levensstijl.

Hoe weet ik welke brace ik nodig heb?

Om te bepalen welke kniebrace het meest geschikt is voor jou, kun je gebruikmaken van onze klachtenwijzer of de opsomming van knieklachten hieronder. Zo vind je eenvoudig de juiste brace die past bij jouw specifieke behoeften. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen onze zorgspecialisten je verder! 

  • Artrose / slijtage knie
  • Jumpersknee
  • Meniscus
  • Runners knee
  • Voorste kruisband letsel

Wanneer moet je een kniebrace dragen?

Je moet een kniebrace dragen wanneer je extra ondersteuning en stabiliteit nodig hebt bij knieblessures of aandoeningen. Het kan ook worden aanbevolen door een arts of therapeut voor pijnvermindering en bevordering van herstel. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Embracing Sports helpt graag bij het kiezen van de juiste brace voor jouw behoeften.

Limiteert een kniebrace mijn bewegingsvrijheid?

Nee, een kniebrace beperkt je bewegingsvrijheid niet. Onze kniebraces bieden ondersteuning en stabiliteit zonder je natuurlijke beweging te belemmeren. 

Kniebrace kopen?

Kies eenvoudig de juiste kniebrace in onze webshop. Gebruik de matentabel op de kniebrace productpagina’s om uw maat nauwkeurig te bepalen voor het beste effect. Voor een persoonlijke afmeting kunt u een afspraak maken met onze zorgspecialisten. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. We zijn ook tussen 9:00 t/m 17:00 op werkdagen telefonisch bereikbaar via: 085 201 07 03.

SCROLL UP