ruilen en retourneren

artikelen retourneren
Ik wil een artikel retour sturen. Hoe doe ik dat?
Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Wil je een artikel retour sturen? Volg dan onderstaande stappen. Zo kunnen wij jouw retour zo snel mogelijk afhandelen.

Meld ons dat je een artikel retour wilt sturen;

Je ontvangt via e-mail instructies voor het retourneren van het artikel. De retourkosten zijn voor jouw eigen rekening;
Als wij jouw zending hebben ontvangen, sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail. Het aankoopbedrag wordt vervolgens binnen 14 dagen teruggeboekt op jouw rekening.
Let op!

Het artikel zit in de onbeschadigde originele verpakking;
Artikelen zijn niet gedragen/gebruikt;
Op maat gemaakte artikelen kun je helaas niet retourneren;
Zo ook artikelen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken;

beschadigd of verkeerd artikel ontvangen
Heb je een beschadigd of verkeerd artikel ontvangen? Dan verzoeken we je binnen 3 werkdagen contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur; 085-2010703 of per e-mail; klantenservice@embracingsports.nl.

Wij zullen, in overleg met jou, het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Indien je de klacht per e-mail aan ons kenbaar maakt, verzoeken wij jouw ordernummer en telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met je op kunnen nemen.

ruilen
Je kunt een artikel alleen ruilen, als je een ander artikel hebt ontvangen dan je besteld hebt. In alle andere gevallen is ruilen niet mogelijk. Je kunt je bestelling wel binnen de zichttermijn retourneren. Zie hiervoor onze retourvoorwaarden bovenaan deze pagina.

volg ons

makkelijk betalen